Brands

Varje dag ägnar sig våra skickliga medarbetare här på HWAM åt att ta fram unika och estetiskt tilltalande produkter i samarbete med handplockade kvalitetsleverantörer till stor glädje för konsumenter runt om i hela världen. Våra braskaminer och spisinsatser tillverkas på vår egen fabrik i Hørning söder om Århus, i hjärtat av Danmark. Här utvecklas och tillverkas funktionella designlösningar på vår moderna fabrik hand i hand med det traditionella hantverket, vilket i slutänden skapar den fulländade produkten. Vi har fokus på klimatsmart och koldioxidneutral förbränning. Det har vi tack vare våra unika förbränningssystem som är inbyggda i alla våra produkter och som ser till att vedens energi Utnyttjas till fullo och så rent som möjligt. Alla våra produkter utvecklas dessutom i nära samarbete med designers som har ingående kännedom om vår bransch och som inte bara fångar upp aktuella trender utan även tar fram den fulländade och unika design som skapar klassiker.

See HWAM braskaminer her

WIKING-kaminerna tillverkas hos HWAM A/S där våra skickliga medarbetare varje dag ägnar sig åt att ta fram unika och estetiskt tilltalande produkter i samarbete med handplockade kvalitetsleverantörer till stor glädje för konsumenter runt om i hela världen. Våra braskaminer tillverkas på vår egen fabrik i Hørning söder om Aarhus, i hjärtat av Danmark. Här utveck¬las och tillverkas funktionella designlösningar på vår moderna fabrik hand i hand med det traditionella hantverket, vilket i slutänden skapar den fulländade produkten. Vi på HWAM A/S har fokus på klimatsmart och koldioxidneutral förbränning. Det har vi tack vare våra unika förbränningssystem WIKING® Automatic™ som är inbyggda i alla våra produkter och som ser till att vedens energi utnyttjas till fullo och så rent som möjligt.

Se WIKING braskaminer her

Inget drar igång den varma årstiden som ett glas välkylt vitt vin medan du njuter av dagens sista solstrålar. Förläng de ljumma kvällarna med levande ljus, en brasa, vackra blommor, läcker grillmat och praktiska och snygga vedförvaringar. Vi har satt ihop ett utomhussortiment som inbjuder till härliga stunder i din alldeles egna oas utomhus. Kollektionen består av ett eldfat, en utomhuskamin, två typer av grillbord och vedförvaringar, högbäddar och planteringslådor i olika storlekar. Kollektionen är skapad i cortenstål som när det utsätts för väder och vind får ett vackert och helt unikt rostliknande utseende. De två grillborden finns även med svartlackerat stål.

Se Outdoor her